Lengyel Réka vagyok, esküvőszervező.

Úgy gondolom, a legjobban úgy lehet bemutatni egy esküvőszervezőt, ha ismertetjük a legfontosabb kérdésre adott választ: miért?

Miért lettem esküvőszervező? Egy szóban: szenvedély! Kicsit hosszabban: a dolog, amiben 120%-ot tudok hozni, amit teljes szívből, akár vasárnap éjszaka felébredve is szívesen csinálok.

Az esküvők hangulata egészen hamar magával ragadott. Kisebb koromtól kezdve nagyon szerettem a családi esküvőkre járni, alig vártam az eseményt és mindig reménykedtem egy kicsit, hogy kapok valamilyen részt a szervezésből.

esküvőszervezés Lengyel Réka
Rólam

Ahogy telt az idő, egyre több eljegyzés volt a közeli barátoknál és a családban és én azon kaptam magam, hogy megoldom a problémákat, tanácsot adok és még élvezem is. 

Ez vezetett arra, hogy elvégezzem a Kulturális Rendezvényszervező OKJ-s tanfolyamot, hiszen nem szerettem volna tényleges szaktudás nélkül belevágni a közepébe. Így jelenleg rendelkezem a szükséges szaktudással, a tapasztalattal és nem utolsó sorban a lelkesedéssel és boldogsággal, hogy akár a Ti esküvőtöket is megszervezhetem!

Ha engem választotok a Nagy Napotok megszervezőéjül, akkor biztosak lehettek benne, hogy nem kell aggódnotok a legkisebb részlettel kapcsolatban sem, az esküvőtök olyan lesz, amilyet elképzeltetek, kompromisszumok és fél-megoldások nélkül! Várlak titeket szeretettel konzultációmon!

+36307133884